over mij

profielfoto Bianca Sweep - bij bis
Welkom bij ‘bij Bis’!

Waarom? Omdat er altijd iets te vieren is! Er nooit te veel ballonnen kunnen zijn, en vooral omdat ik er zelf erg blij van word! Wat begon met mijn eigen trouwkaart (en ‘save the date’, naamkaartjes, bedankjes, enz!) en daarna de geboortekaartjes voor mijn 2 zoons is nu uitgegroeid tot ‘bij Bis’! Ik hou van symboliek en een persoonlijke touch en verwerk dit ook graag in mijn ontwerpen. Hoe dit er uit ziet? Bekijk hier mijn werk

Wil je zelf ook die persoonlijke noot toevoegen maar heb je geen idee waar te beginnen? Misschien kunnen deze tips je op weg helpen >> 5 tips – voor een uniek én persoonlijk geboortekaartje!

Bij Bis…omdat een mooie boodschap een bijzondere kaart verdient! Dus ben je op zoek naar een persoonlijke trouw- of geboortekaart? Heb je een verjaardags- of trouwjubileum te vieren? Ik help jullie graag verder! Kies een kaart uit de collectie of ontwerp samen met mij jullie droomkaart!

Tot snel - tekst

Naast het ontwerpen van trouw- en geboortekaarten ben ik ook beschikbaar voor tijdelijke marketing-communicatie opdrachten. Meer weten? Lees dan verder op mijn website www.bisconcepts.nl

 

Foto credits: Chrissie Sewalt Fotografie