Twee keer zoveel liefde – silhouet geboortekaartje voor Gabriella & Izaline

silhouet geboortekaartje voor Gabriella & Izaline

Eerste keren hebben altijd iets bijzonders, en dit werd mijn eerste tweelingkaartje op maat! De ideeën van dit gezin voor een geboortekaartje waren heel divers, van enkel de namen op de voorkant tot een weelderige bloemenkaart. Ik maakte dus een paar opzetjes in verschillende richtingen en uiteindelijk kozen ze voor een silhouet geboortekaartje voor Gabriella & Izaline. Zo leuk om te maken!

Op de voorkant van dit geboortekaartje speelt grote zus Aimée met een bal die ze naar haar grote bonus-broer Guiliano in de boom probeert te gooien. Hun baby zusjes spelen ondertussen lekker in het gras.

geboortekaartje tweeling

 

Op de achterkant van de kaart komt nog een mooie quote en natuurlijk hun prachtige namen! Daarnaast komen de hartjes van de voorkant ook hier terug zodat het een mooi geheel wordt. De kaart is 15×15 cm groot en wordt gedrukt op mooi dik papier met een subtiele structuur.
Om het helemaal af te maken komt er nog een mooie sluitzegel met de initialen van de meisjes op de envelop.

geboortekaartje tweelinggeboortekaartje silhouet tweeling set 2geboortekaartje tweeling

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook een geboortekaartje wat echt uniek is en helemaal van jullie? Lees alvast dit artikel met tips: 5 tips – voor een uniek én persoonlijk geboortekaartje!

Ook een silhouet geboortekaartje voor jullie lieve dochter of zoon?

Er zijn verschillende uitvoeringen van deze kaart verkrijgbaar! Heb je zelf een idee voor een tafereel, bestel dan een geboortekaartje op maat en ik maak een silhouet geboortekaartje wat helemaal bij jullie gezin past.