Persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje

Persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje set
Hoera, Olivia en Maxim krijgen een zusje!

Wat een feest is het toch elke keer weer als ik een nieuw geboortekaartje op maat mag maken voor een lief gezin! Deze keer mocht ik aan de slag voor het zusje van Olivia en Maxim. Lees hieronder verder hoe dit een super persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje werd!

Als ik voor het eerst voor een gezin mag ontwerpen vraag ik naast de ontwerprichting die ik van de ouders mee krijg ook altijd naar de eerdere geboortekaartjes (of bv. de trouwkaart als die er is bij een eerste kindje). Ik vind het leuk als er een linkje is tussen de kaartjes van broers en zussen. Dat maakt een geboortekaartje extra persoonlijk en bijzonder.

In dit geval werd het linkje de kinderwagen. Deze prijkte op zowel het geboortekaartje van grote zus als grote broer. Naast dit mooie detail kreeg dit silhouet geboortekaartje nog twee bijzondere elementen waardoor het kaartje helemaal bij dit gezin paste.

Persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje set schuin Persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje detail gedichtje

 

 

 

 

 

 

 

 

Allereerst kreeg de hond van het gezin een plekje op de kaart en daarnaast natuurlijk ook de lievelingsknuffel van Maxim 😉 .

Tenslotte kreeg hun sterrenkindje een ereplaatsje op dit geboortekaartje. Een mooi hartje in de wolken omdat ze op deze manier aan hun dochter uitlegden dat die baby nu in de wolkjes is. Hoe mooi is het om een kindje dat er helaas niet meer is zo te gedenken!

Persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje set vierkantsterrenkindje gedenken in geboortekaartje zusje

 

 

 

 

 

 

 

 

O, en mocht je nog inspiratie zoeken om je kindje te vernoemen? Kijk hoe mooi deze papa en mama dat deden, echt geweldig! Dat ik daar nou niet zelf op ben gekomen destijds!

Vernoem je derde kindje naar zijn grote broers en zussenGepersonaliseerde enveloppen voor bijzondere geboortekaartjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Want zeg nou zelf hoe trots moeten deze grote zus en broer wel niet zijn dat hun zusje naar hen vernoemd werd!

Om het plaatje helemaal af te maken werden de kaartjes bezorgd in een mooie roze envelop waarop dezelfde stippen als op de kaart gedrukt werden. De adressen werden er ook gelijk op geprint zodat je in je verlof niet een hele stapel enveloppen hoeft te schrijven. Een kraft sluitzegel om de envelop dicht te plakken en af was dit mooie en persoonlijk geboortekaartje voor een derde kindje!

Zo doe jij het ook!

Benieuwd hoe jij ook een persoonlijke touch aan je geboortekaartjes kan geven? Lees dan dit artikel met tips van hoe andere ouders dit hebben aangepakt: 5 tips – voor een uniek én persoonlijk geboortekaartje!

Ook dit fijne stoere geboortekaartje silhouet kraft voor jullie dochter of zoon? Bestel deze kaart eenvoudig in de webshop!

Wist je dat je bij een geboortekaartje op maat ook altijd een mooie geboorteposter (A4) in de stijl van het geboortekaartje cadeau krijgt!

Bestel hieronder de geboorteposter