Mijn trouwkaart

Portfolio mijn trouwkaart

Deze kaart is waar het allemaal mee is begonnen! Best spannend om te besluiten mijn trouwkaart te gaan ontwerpen. Ja, ik had al veel ervaring met ontwerpen, kleuren en materialen kiezen en drukwerk. Dat was allemaal lekker anoniem en veilig achter de pui van een groot bedrijf. Maar ik wist ook, als ik het niet doe, blijft het toch knagen… Dus, hup! uit mijn eigen comfort zone en gewoon doen!

Eenmaal bezig was ik niet meer te stoppen! Naast de uitnodiging kwam er een save-the-date-kaart (met los save-the-date-stickertje voor op ieders kalender of agenda), zitplaats hangers, fotochallenge kaarten, bedank-zakjes met eigen labels en een gastenboek-kalender!

 

Is dit ook helemaal jouw stijl? Bestel de kaart hier!

Mijn trouwkaart in beeld

overview sfeer en producten mijn trouwkaart

 

Foto credits: Rebke Klokke

Hieronder een overzicht van de uitnodiging. De kaart is een drieluik met een gesloten formaat van 15×15 cm. Daarnaast was er een aparte insert voor daggasten met het volledige dagprogramma. De achtergrond van kant is gekozen als link naar mijn trouwjurk. De roze accentkleur is ook doorgevoerd in de decoratie van de trouwlocatie, het boeket, de bedankjes, enz, enz,enz!

mijn trouwkaart voorkant

mijn trouwkaart binnenkant

Portfolio_onze trouwkaart sluitzegel