Geboortekaartje op maat voor Jort met een gouden randje

Geboortekaartje op maat voor Jort met een gouden randje

Voor Fedde (en zijn ouders) was het nog een verrassing of hij een broertje of zusje zou krijgen. Dus mama Renée ging aan de slag met 2 ontwerpen. Een groene kaart met goud voor een jongetje en iets met een honingraat patroon en koperfolie voor een meisje. Op dat punt liep ze een beetje vast en vroeg ze mij of ik kon helpen. En zo ontstond deze leuke co-productie!

Samen komen we tot de twee onderstaande ontwerpen. Stoer en strak voor een broertje op mooi diepgroen en speels en koperfolie voor een meisje. De honingraat van de meisjeskaart blijkt ook leuk te passen op de binnenkant van de jongenskaart. Ondanks dat de kaartjes natuurlijk niet allebei gebruikt gaan worden is het toch een leuke set geworden zo samen!

We maken de set af met bijpassende sluitzegels en adresetiketten en een stoere kraft envelop. Na het leveren van de drukproeven kon ook voor mij het grote wachten beginnen! Eigenlijk best wel leuk om zo een beetje mee in spanning te zitten over of het broertjes of zusjes kaartje uiteindelijk naar de drukker zou gaan. Bedankt voor het vertrouwen Renée! Ik vond het een erg leuk project om zo samen met jullie te maken.

Geboortekaartje groen | goud binnenkant Geboortekaartje groen | goud set 2 geboortekaartje groen | goud envelop

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook een geboortekaartje wat echt uniek is en helemaal van jullie? Lees dan alvast dit artikel met tips: 5 tips – voor een uniek én persoonlijk geboortekaartje!

Ook een geboortekaartje voor jullie lieve dochter of zoon met een gouden randje? Deze kaarten zijn nu beschikbaar in de webshop!