Geboortekaartje met meisjes silhouet voor Yara

Geboortekaartje met meisjes silhouet

Voor de lieve kleine Yara mocht ik dit geboortekaartje met meisjes silhouet op maat maken. De wensen van haar ouders: een meisjes silhouet, asters (vanwege de straat waar ze wonen), hun poes, vlinders én beweging (omdat ze allebei sportief zijn ingesteld). “Misschien is dat wat te veel, kijk maar, het moet in ieder geval een rustig kaartje worden.” Door het kaartje in één kleur uit te voeren konden alle wensen meegenomen worden, zonder dat het kaartje te druk werd.

geboortekaartje met meisjes silhouet binnenkant

 

 

 Geboortekaartje op maat

Naar aanleiding van het moodboard dat ik krijg van de ouders ga ik aan de slag met een eerste opzet. Als je kiest voor een kaartje op maat ontvang je altijd een aantal verschillende richtingen om uit te kiezen. In dit geval waren het silhouet en de asters een must. Toch koos ik er daarnaast ook voor om nog een iets ander ontwerp toe te voegen aan de eerste voorstellen. De reden daarvoor is dat ik die sfeer ook tegenkwam in het moodboard. Door ook een wat afwijkend ontwerp toe te voegen wordt vaak snel duidelijk welke sfeer en ontwerp het juiste is.

Uiteindelijk kozen deze ouders voor een vierkante dubbele kaart met het staande meisje in een pittige kleur geel. Zo leuk, dit soort persoonlijke projecten en om dan ook te zien hoe aanstaande ouders helemaal op één lijn zitten over hoe het geboortekaartje van hun eerste kindje er uit moet komen te zien!

geboortekaartje met meisjes silhouet

geboortekaartje met meisjes silhouet

 

 

 

 

 

 

 

De asters komen ook op de binnenkant van de kaart terug. De poes komt nog als detail terug op de achterkant van het geboortekaartje.

geboortekaartje met meisjes silhouet

 

 

 

 

 

 

 

Ook een silhouet geboortekaartje voor jullie lieve dochter of zoon? De kaart is nu beschikbaar in de webshop!

Of gaan jullie voor een geboortekaartje op maat? Dan heb ik alvast een leestip: 5 tips – voor een uniek én persoonlijk geboortekaartje!