Een geboortekaartje voor mijn neefje Jesper

persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje vk breed
Een persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje

persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje vk vierkant persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje detail gedichtje

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe bijzonder dat je een geboortekaartje mag ontwerpen voor je eigen neefje! ♡  En hoe leuk dat ze je dan ook nog als eerste zijn naam vertellen! ♡♡ Je snapt dat dit voor mij een bijzonder leuk project was! ♡♡♡ Lees snel verder hoe het ontwerp proces voor een persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje er uit zag.

Uit het moodboard van mijn zwager en schoonzusje werd al snel duidelijk dat er in ieder geval een dier op het geboortekaartje mag komen. En dan het liefst een Afrikaans dier aangezien mijn ongeboren neefje mee was op de reis daar naar toe. Omdat het lievelingsdier van grote broer Joris de leeuw is komt die in ieder geval op de short list, daarnaast maak ik ook nog een voorstel met een stokstaartje (want dat is het lievelingsdier van papa Jeroen 🙂 ). Net als in de natuur wint uiteindelijk de leeuw het van het stokstaartje. Maar hé, dat stokstaartje was zo schattig, die heb ik toch ook opgenomen in de collectie. Wil je meer zien van het stokstaartjes geboortekaartje, klik dan hier verder.

persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje vk persoonlijk geboortekaartje stokstaartje set persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje ak

 

 

 

 

 

 

 

Op de achterkant van de kaart komt de staart van de leeuw als grappig detail terug. Naast het geboortekaartje komt er ook nog een kraamborrelkaartje dat met een touwtje om het geboortekaartje is gebonden. Net als het labeltje kreeg ook het geboortekaartje schuine hoeken zodat het helemaal bij elkaar past. We maken de set af met bijpassende sluitzegels en een stoere kraft envelop.

persoonlijk geboortekaartje voor mijn neefje ak breed

 

Wil je ook een geboortekaartje wat echt uniek is en helemaal van jullie? Lees dan alvast dit artikel met tips: 5 tips – voor een uniek én persoonlijk geboortekaartje!

Ook een persoonlijk geboortekaartje voor jullie dochter of zoon met dit lieve leeuwtje? Bestel deze kaart eenvoudig in de webshop!
Wist je dat je bij een geboortekaartje op maat ook altijd een mooie geboorteposter (A4) in de stijl van het geboortekaartje cadeau krijgt!

Klik hieronder om de geboorteposter te bestellen.