la la lente! – Freebies voor je Paastafel

Misschien wel mijn favoriete seizoen! (ok, op de hooikoorts na dan) Alles voelt fris, helder en nieuw! Vanzelf wakker worden van het licht en de vogels in plaats van voor je gevoel midden in de nacht moeten opstaan terwijl jij en de wereld er nog niet klaar voor lijken. Daarnaast zijn er zoveel leuke dagen om te vieren. Naast Pasen, Koningsdag en de mei vakantie, vieren wij ook de dag dat mijn man en ik verliefd werden en de verjaardag van onze oudste.

Een van de fijnste dingen aan al die feestelijke dagen vind ik het uitgebreid samen ontbijten. En om dat nou nog gezelliger te maken ontwierp ik speciaal voor jullie wat vrolijke aankleding voor je lente / Paas / meivakantie tafel! Freebies voor je paastafel

gratis lente freebie download
gratis lente freebie download
gratis lente freebie download

Naast deze lieflijke bloemenzee maakte ik ook een dino versie, want tja, boys will be boys! Natuurlijk wel in een groentint die bij de bloemen past zodat je ook kunt mixen en matchen!

Fijne Paasdagen!
la la lente! - Freebie voor je paastafel
gratis lente freebie download
la la lente! - Freebie voor je paastafel
Download hier de freebies voor je paastafel!

Meer GRATIS downloaden?

Schrijf je hieronder in voor de bij Bis nieuwsbrief en je krijgt voortaan als eerste de leukste freebies, acties en nieuwtjes in je inbox! Geen zorgen, ik zal je niet spammen. Je ontvangt ongeveer 1 keer per 1-2 maanden een nieuwsbrief.

BIJ BIS NIEUWSBRIEF

Je ontvangt een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Kijk ook even in je spam/reclame inbox, daar kan het mailtje ook terecht zijn gekomen.

Veel plezier met alle fijne voorjaarsontbijtjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.